Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

prima - Los geht‘s!

9783065206396_cover_print_std

prima - Los geht's! A1.3: Arbeitsbuch mit Audio-CD

Κωδικός Προϊόντος
3013008
ISBN
978-3-06-520639-6
  • Σελίδες: 68
  • Συγγραφέας: Luiza Ciepielewska-Kaczmarek, Aleksandra Obradovic, Susanne Sperling, Giselle Valman
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: A1
  • Δωρεάν Audio: NAI
  • Τύπος: Διδακτική σειρά
  • Εκδότης: Cornelsen
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή
Downloads

To Arbeitsbuch αντικατοπτρίζει τη δομή του Schülerbuch: Σε κάθε ενότητα αντιστοιχεί ποικιλία ασκήσεων, και το πώς αυτές αντιχτοιχούν στο κάθε μέρος του Schülerbuch είναι εύκολα κατανοητό. Η επεξεργασία των ασκήσεων με τα συνοδευτικά αυτοκόλλητα κάνει το μάθημα διασκεδαστικό και προσθέτει ποικιλία. Το λεξιλόγιο που πρωτοεμφανίζεται στο Schülerbuch εξασκείται και εμπλουτίζεται στο Arbeitsbuch με εύκολο και σαφή τρόπο.Öffnen Sie die Website „Cornelsen Webcodes“. Dort geben Sie die ISBN-Nr. Ihres Cornelsen-Titels ein und Sie sehen dann die verfügbaren Materialien zum Titel, die Sie auch gleich kostenlos herunterladen können.

 

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα "Cornelsen Webcodes". Εκεί εισάγετε τον αριθμό ISBN οπουδήποτε τίτλου των εκδόσεων Cornelsen και θα δείτε ποια συμπληρωματικά υλικά είναι διαθέσιμα, και μπορείτε να τα κατεβάσετε αμέσως δωρεάν.

12.90 €
11,61 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.