Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

prima plus

prima plus

Μοντέρνα σειρά για παιδιά και νέους πλούσια σε πολυμέσα, η οποία χάρη στη λογική των "μισών τόμων" καθίσταται ιδανική για διαφοροποιημένη διδασκαλία.

Ηλικία: 11-16
Χρονική απαίτηση: 55-70 διδ. ώρες ανά "μισό" τόμο
Λύσεις: στο Βιβλίο καθηγητή
Όγκος A1.1, A1.2, A2.1, A2.2: 80 σελ. / 7 ενότητες
Όγκος B1: 114 σελ. / 22 ενότητες
Λοιπά: ψηφιακό βιβλίο στο mein.cornelsen.de

Η σειρά "prima plus" χαρακτηρίζεται πρώτα από όλα από το πόσο ταιριαστή είναι για την ηλικία στην οποία απευθύνεται. Τα περιεχόμενά της μεγαλώνουν σε όγκο και ωριμάζουν θεματολογικά παράλληλα με τους μαθητές που καλούνται να το χρησιμοποιήσουν και έτσι η σειρά καλύπτει, συνυπολογίζοντας τους τόμους B2 και C1 της σειράς "prima: Die Mittelstufe", 5 ολόκληρες βαθμίδες του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου για τις Γλώσσες, καθιστώντας την έτσι μοναδική όχι μόνο για τους νέους αλλά συνολικά στο χώρο των Γερμανικών ως ξένης γλώσσας. Παράλληλα, η λογική των "μισών τόμων" που ακολουθείται στα επίπεδα Α1 και Α2 διευκολύνει την επεξεργασία του υλικού σε μικρά, κατανοητά, "εύπεπτα" αποσπάσματα.

Το "prima plus" είναι λιτή στην όψη και αποφεύγει εγνωσμένα το να υπερφορτώσει το μαθητή με υλικό που δε χρειάζεται. Οι ενότητες είναι μικρές, με ξεκάθαρη δομή και με θεματολογία που εμπνέει.

Η σειρά εκμεταλλεύεται στο έπακρο την άριστη σύμπραξη Βιβλίου μαθητή και Βιβλίου ασκήσεων. Ιδιαίτερο βάρος δίνεται στο Βιβλίο μαθητή στην εκμάθηση της γραμματικής μέσω της "ανακάλυψης" (και όχι απλού "σερβιρίσματος"), την ολοκληρωμένη επεξεργασία του λεξιλογίου και την εντατική προπόνηση στην σωστή προφορά και εκφορά της γλώσσας, ενώ στο Βιβλίο ασκήσεων προσφέρεται ικανός αριθμός ασκήσεων με μεγάλη ποικιλομορφία γύρω από τη γραμματική, το λεξιλόγιο και τα συνοδευτικά αποσπάσματα βίντεο. Το "prima plus" εξασκεί εν γένει και με μεγάλη βαρύτητα τις επικοινωνιακές και διαπολιτισμικές ικανότητες των μαθητών.

Βρέθηκαν 29 αποτέλεσματα

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.