Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

prima: Die Mittelstufe

prima B2: Schülerbuch

Κωδικός Προϊόντος
3005028
ISBN
978-3-06-020141-9
  • Σελίδες: 160
  • Συγγραφέας: Friederike Jin, Magdalena Michalak, Lutz Rohrmann, Ute Voß
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: B2
  • Δωρεάν Audio: NAI
  • Τύπος: Διδακτική σειρά
  • Εκδότης: Cornelsen
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή
Downloads

Στο Βιβλίο Μαθητή (22 ενότητες συν 7 επαναληπτικές ενότητες) βρίσκει κανείς σε κάθε ενότητα ευχάριστα κείμενα με τις αντίστοιχες ασκήσεις. Στις επαναληπτικές ενότητες υπάρχουν ασκήσεις για τις εξετάσεις DSD2, Zertifikat B2 και TestDaF, ενώ η τελευταία σελίδα περιέχει επιλεγμένα λογοτεχνικά κείμενα. Στο παράρτημα υπάρχουν λίστες με το λεξιλόγιο, τα ανώμαλα ρήματα και τα ρήματα με προθέσεις, καθώς και γλωσσικά μέσα για την παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου.Glossar (DE-GR)

 

Öffnen Sie die Website „Cornelsen Webcodes“. Dort geben Sie die ISBN-Nr. Ihres Cornelsen-Titels ein und Sie sehen dann die verfügbaren Materialien zum Titel, die Sie auch gleich kostenlos herunterladen können.

 

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα "Cornelsen Webcodes". Εκεί εισάγετε τον αριθμό ISBN οπουδήποτε τίτλου των εκδόσεων Cornelsen και θα δείτε ποια συμπληρωματικά υλικά είναι διαθέσιμα, και μπορείτε να τα κατεβάσετε αμέσως δωρεάν.

27.90 €
25,11 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.