Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Treffpunkt international

Treffpunkt international

Μια διδακτική σειρά για αρχάριους ενήλικες, οι οποίοι βρίσκονται ήδη ή θα εγκατασταθούν άμεσα σε γερμανόφωνο περιιβάλλον. Δίνει ιδιαίτερο βάρος στην καθημερινή ζωή (προσωπική, κοινωνική, επαγγελματική) στις γερμανόφωνες χώρες.

Ηλικία: από 18
Χρονική απαίτηση: 50-60 διδ. ώρες ανά "μισό" τόμο
Λύσεις: cornelsen.de/codes
Όγκος: A1.1 264 σελ. - A1.2 268 σελ. / 10 ενότητες ανά "μισό" τόμο (ενσωματωμένο βιβλίο ασκήσεων)
Λοιπά: ψηφιακό βιβλίο στο mein.cornelsen.de, όλο το πρόσθετο υλικό δωρεάν στο PagePlayer App

Η διδακτική σειρά  „Treffpunkt international“ είναι μεν ιδανικό εργαλείο για μαθητές που ζουν ήδη στη Γερμανία, αλλά είναι ταυτόχρονα πολύ χρήσιμη για μαθητές από άλλες χώρες, οι οποίοι μαθαίνουν τα Γερμανικά με σκοπό τη ζωή σε γερμανόφωνη χώρα: με ένα καλά μελετημένο πλάνο υποστήριξης της εκμάθησης της γλώσσας, μπορείτε να οδηγήσετε ακόμα και άτομα που δεν είναι συνηθισμένα στη μάθηση στην επιτυχή ολοκλήρωση ενός τμήματος, να τα προετοιμάσετε για την κοινωνική ζωή σε μια γερμανόφωνη χώρα και να τους δώσετε έτσι τη δυνατότητα να αποκτήσουν επαγγελματικά ερείσματα.

Βασισμένο στις καινοτομίες του συνοδευτικού τόμου του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς και με τη βοήθεια καινοτόμων ψηφιακών μέσων, το „Treffpunkt international“ παρέχει νέα ερεθίσματα για τη διδασκαλία σας και επιτρέπει ευέλικτη διδασκαλία και εκμάθηση τόσο σε αναλογικές όσο και σε ψηφιακές μορφές τμημάτων.

 

Παρακινήστε τους μαθητές σας

Το „Treffpunkt international“ βασίζεται στη θέληση των μαθητών και μαθητριών να αποκτήσουν επαγγελματικές προοπτικές σε ένα γερμανόφωνο περιβάλλον. Προσφέρει προσανατολισμό στη διαδικασία εκμάθησης και ταυτόχρονα δημιουργεί την ελευθερία που αυτοί/ες χρειάζονται για να ανακαλύψουν τη γλώσσα και αυτόνομα.

Με το „Treffpunkt international“, οι μαθητές/τριες κρατιούνται σε εγρήγορση: οτιδήποτε νέο διδάσκεται με τρόπο προσανατολισμένο στην ενεργή χρήση της γλώσσας, αλλά δεν παραμελείται και το συναισθηματικό επίπεδο. Τα χιουμοριστικά βίντεο κλιπ με αυθεντικούς πρωταγωνιστές παίζουν σε αυτό σημαντικό ρόλο, και οι μαθητές/τριες μπορούν να συμμετέχουν στη ζωή και τον συναισθηματικό τους κόσμο.

 

Συμπερίληψη και ανάπτυξη ατομικών ικανοτήτων

Το „Treffpunkt international“ λαμβάνει υπόψη διαφορετικές μαθησιακές εμπειρίες και περιλαμβάνει διαφορετικές προοπτικές για τη ζωή, τον πολιτισμό και τις γλώσσες. Οι μαθητές/τριες καλούνται να αλλάξουν την οπτική τους. Αυτό τους ευαισθητοποιεί σε πολιτισμικά διαφορετικά πρότυπα και αξίες.

 

Παροχή διαφοροποιημένων ευκαιριών μάθησης

Για τις διαφορετικές ανάγκες υποστήριξης σε ετερογενείς μαθησιακές ομάδες, το „Treffpunkt international“ παρέχει μια ευέλικτη, διαφοροποιημένη ποικιλία μαθησιακού υλικού. Οι μαθητές/τριες μπορούν να ελέγχουν τακτικά την κατάσταση της προόδου τους και να καλύπτουν τα κενά τους μέσω της επανάληψης και της εμπέδωσης.

Βρέθηκαν 4 αποτέλεσματα

A1
A2

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.