Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Treffpunkt international

Treffpunkt international A2.2: Kurs- und Übungsbuch

Κωδικός Προϊόντος
3003104
ISBN
978-3-06-122872-9
  • Σελίδες: 272
  • Συγγραφέας: Julia Herzberger, Friederike Jin, Matthias Scheliga, Martina Schäfer
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: A2
  • Τύπος: Διδακτική σειρά
  • Εκδότης: Cornelsen
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή
Downloads

Το κομμάτι του Kursbuch ακολουθεί μια ενιαία, γραμμική δομή με τα βήματα παρουσίαση – αυτόνομη ανακάλυψη - αυτοματοποίηση - εξάσκηση - αυτόνομη γλωσσική παραγωγή. Οι τελευταίες σελίδες κάθε ενότητας επαναλαμβάνουν το λεξιλόγιο, τις δομές και την επικοινωνία σε ένα διαφορετικό, συχνά σχετικό με την εργασία, πλαίσιο. Οι ελκυστικά σχεδιασμένες σελίδες «Magazin» μετά από κάθε δεύτερη ενότητα προσφέρουν νέες προοπτικές για τα θέματα των προηγούμενων ενοτήτων και επιτρέπουν την ολιστική, συνεργατική μάθηση με ενδιαφέροντα Projekte.

Το κομμάτι του Übungsbuch περιέχει ποικίλες ασκήσεις για κάθε ενότητα, στις οποίες εξασκούνται και επαναλαμβάνονται το σχετικό λεξιλόγιο, οι σημαντικές εκφράσεις και οι δομές και εξασκούνται όλες οι γλωσσικές δεξιότητες. Αυτές περιλαμβάνουν ασκήσεις καραόκε, υπαγορεύσεις, εργασίες σε μορφή εξετάσεων ή επαναληπτικά τεστ με ασκήσεις στην εφαρμογή PagePlayer. Το Übungsbuch προσφέρει τακτική προετοιμασία για τις εξετάσεις, καθώς και το λεξιλόγιο εκμάθησης των ενοτήτων και σε μορφή αρχείων ήχου.

Όλα τα πολυμέσα του βιβλίου, όπως ακουστικά, βίντεο, κείμενα και διαδραστικές ασκήσεις, μπορούν να αναπαραχθούν μέσω της δωρεάν εφαρμογής Cornelsen PagePlayer ή να κατεβούν στον υπολογιστή από τη διεύθυνση cornelsen.de/codes.

 

video pageplayer appÖffnen Sie die Website „Cornelsen Webcodes“. Dort geben Sie die ISBN-Nr. Ihres Cornelsen-Titels ein und Sie sehen dann die verfügbaren Materialien zum Titel, die Sie auch gleich kostenlos herunterladen können.

 

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα "Cornelsen Webcodes". Εκεί εισάγετε τον αριθμό ISBN οπουδήποτε τίτλου των εκδόσεων Cornelsen και θα δείτε ποια συμπληρωματικά υλικά είναι διαθέσιμα, και μπορείτε να τα κατεβάσετε αμέσως δωρεάν.

20.99 €
18,89 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.