Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Arena (A1, A2, B1, B2)

Arena ÖSD A2

Κωδικός Προϊόντος
0325000
ISBN
978-960-8261-91-4
 • Σελίδες: 184
 • Συγγραφέας: Spiros Koukidis, Sofia Nastopoulou, Angeliki Kontou
 • Γλώσσες: Γερμανικά
 • Λύσεις: Lehrerausgabe (ISBN 978-960-8261-90-7)
 • Επίπεδο: A2
 • Εκδότης: Praxis
 • Τύπος: Εξετάσεις
 • Εξέταση: ÖSD
 • E-Book:

  Verfügbar / Διαθέσιμο

Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή
Downloads
Downloads nur für LehrerInnen

Το Arena ÖSD A2 (KID A2) απευθύνεται σε μαθητές από 12 ετών και άνω, οι οποίοι θέλουν να προετοιμαστούν όσο πιο καλά γίνεται για την ιδιαίτερα αγαπητή εξέταση πιστοποίησης Γερμανικών "ÖSD-KID A2". Στο βιβλίο βρίσκει κανείς 10 ολόκληρα τεστ πιστά στο φορμάτ της εξέτασης, καθώς και πρόσθετες ασκήσεις γραμματικής και λεξιλογίου. Μέσω του πρώτου τεστ γίνεται μια αναλυτική παρουσίαση του φορμάτ της εξέτασης μέρος προς μέρος, καθώς και μια προσέγγιση των στρατηγικών επίλυσης των ασκήσεων μία προς μία.

Το Arena ÖSD A2 (KID A2) μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε ένα ειδικό τμήμα προετοιμασίας εξετάσεων, είτε σε ένα κανονικό τμήμα εκμάθησης Γερμανικών επιπέδου A2, παράλληλα με οποιαδήποτε διδακτική σειρά (μετά το μέσο της ύλης).

Το βιβλίο καλύπτει σε όλα τα μέρη των τεστ όλα τα θεματικά πεδία της εξέτασης "ÖSD-KID A2" και προσφέρει, δια μέσου πολλών πρόσθετων ασκήσεων, μια συστηματική επανάληψη του απαραίτητου λεξιλογίου. Το Arena ÖSD A2 (KID A2) επαναλαμβάνει επίσης, μέσω πρόσθετων ασκήσεων, τα σημαντικότερα κεφάλαια της απαιτούμενης γραμματικής του επιπέδου και έτσι χρησιμεύει στον εντοπισμό και την αντιμετώπιση προβλημάτων στις γνώσεις των μαθητών. 

Το Arena ÖSD A2 (KID A2) είναι πολύ προσεκτικά σχεδιασμένο για να πετυχαίνει τον επιθυμητό βαθμό δυσκολίας του επιπέδου A2, έχει δοκιμαστεί εκτενώς και καθοδηγεί τους υποψηφίους από την αρχή ως το τέλος ανταποκρινόμενο στη δυσκολία της εξέτασης, ούτως ώστε να αποφεύγονται δυσάρεστες εκπλήξεις.Bitte registrieren Sie sich als LehrerIn und loggen Sie sich ein, um Zugang zu den folgenden Materialien zu haben.

- Transkriptionen mit Lösungen
- Musterarbeiten Sprechen/Schreiben

Das finden Sie hier.

31.99 €
28,79 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.