Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Duden

Duden - Rechtschreibtrainer DaF

Κωδικός Προϊόντος
3100018
ISBN
978-3-411-75007-8
  • Σελίδες: 144
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: B1, A2
  • Τύπος: Γραμματική και λεξιλόγιο
  • Εκδότης: Duden
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή

Κατανοώ, εξασκώ, ελέγχω: O "προπονητής" ορθογραφίας περιέχει όλους τους σημαντικούς κανόνες ορθογραφίας και περισσότερες από 200 πολυποίκιλες ασκήσεις για τα γλωσσικά επίπεδα Α2 και Β1. Οι ασκήσεις είναι κατανεμημένες σε σύντομες ενότητες αναλόγως βαθμού δυσκολίας. Τα ακουστικά αρχεία είναι δωρεάν διαθέσιμα για download. Πίνακες με παρουσίαση τυπικών λαθών και σημείων δυσκολίας για τους περισσότερους μαθητές των Γερμανικών ολοκληρώνουν το βιβλίο. Στο τέλος κάθε κεφαλαίου βρίσκονται επιπλέον ασκήσεις ορθογραφίας με υπαγόρευση για να ελέγξει κανείς την πρόοδό του. Εκτός από τη χρήση στην τάξη, η γραμματική είναι ιδανική για αυτοδιδασκαλία.12.99 €
11,69 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.