Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Deutsch fur die Uni NEU

Deutsch fur die Uni NEU

To "Deutsch für die Uni NEU" είναι φτιαγμένο ειδικά για Έλληνες μαθητές, οι οποίοι ενδιαφέρονται για προετοιμασία για το ειδικό μάθημα των Γερμανικών των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Η επικαιροποιημένη έκδοση έχει προσαρμοστεί και εμπλουτιστεί για να είναι συμβατή με την μορφή της εξέτασης που ισχύει από το 2010.

Το Βιβλίο του μαθητή περιέχει 30 ολοκληρωμένα τεστ 100% συμβατά με το φορμάτ της εξέτασης και θεματολογία σύμφωνη με την περιγραφή της εξέτασης. Τα κείμενα και οι ασκήσεις είναι προσαρμοσμένες στο επιθυμητό επίπεδο δυσκολίας, αλλά και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και με με μεγάλη ποικιλία, μια και είναι σημαντικό να εγείρουν το ενδιαφέρον του χρήστη βιβλία με τόσο συγκεκριμένο σκοπό. Επιπλέον βρίσκει κανείς στο Βιβλίο του μαθητή μια αναλυτική περιγραφή της νέας εξέτασης με πολλές συμβουλές για την προετοιμασία μέχρι την τελευταία μέρα, συμπεριλαμβανομένης της πρότυπης εξέτασης του Υπουργείου.

Βρέθηκαν 3 αποτέλεσματα

B2

Deutsch für die Uni NEU: Lehrbuch

Deutsch fur die Uni NEU
ISBN 978-960-8261-59-4
Περισσότερα

Deutsch für die Uni NEU: SOS-Band

Deutsch fur die Uni NEU
ISBN 978-960-8261-58-7
Περισσότερα

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.