Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Deutsch für die Uni NEU

Uni LEHRBUCH 2018 digital

Deutsch für die Uni NEU: Lehrbuch

Κωδικός Προϊόντος
0160100
ISBN
978-960-8261-59-4
  • Σελίδες: 136
  • Συγγραφέας: Spiros Koukidis
  • Γλώσσες: Γερμανικά, Ελληνικά
  • Επίπεδο: B2
  • Εκδότης: Praxis
  • Τύπος: Πανεπιστήμιο, Εξετάσεις
  • Εξέταση: Πανελλαδικές
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή
Downloads

To "Deutsch für die Uni NEU" είναι φτιαγμένο ειδικά για Έλληνες μαθητές, οι οποίοι ενδιαφέρονται για προετοιμασία για το ειδικό μάθημα των Γερμανικών των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Η επικαιροποιημένη έκδοση έχει προσαρμοστεί και εμπλουτιστεί για να είναι συμβατή με την μορφή της εξέτασης που ισχύει από το 2010. Το Βιβλίο του μαθητή περιέχει 30 ολοκληρωμένα τεστ 100% συμβατά με το φορμάτ της εξέτασης και θεματολογία σύμφωνη με την περιγραφή της εξέτασης. Τα κείμενα και οι ασκήσεις είναι προσαρμοσμένες στο επιθυμητό επίπεδο δυσκολίας, αλλά και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και με με μεγάλη ποικιλία, μια και είναι σημαντικό να εγείρουν το ενδιαφέρον του χρήστη βιβλία με τόσο συγκεκριμένο σκοπό. Επιπλέον βρίσκει κανείς στο Βιβλίο του μαθητή μια αναλυτική περιγραφή της νέας εξέτασης με πολλές συμβουλές για την προετοιμασία μέχρι την τελευταία μέρα, συμπεριλαμβανομένης της πρότυπης εξέτασης του Υπουργείου.19.90 €
17,91 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.