Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Duden

Duden - Bildwörterbuch Alltag und Arbeit DaF

Κωδικός Προϊόντος
3100016
ISBN
978-3-411-71663-0
  • Σελίδες: 416
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: B2, B1, A2, A1
  • Τύπος: Γραμματική και λεξιλόγιο
  • Εκδότης: Duden
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή

Βλέπω, κατανοώ, μιλάω - το εικονογραφημένο λεξικό για την καθημερινή ζωή και την εργασία απευθύνεται σε όσους μαθαίνουν γερμανικά ως ξένη γλώσσα. 3500 φωτογραφίες απεικονίζουν το πιο σημαντικό λεξιλόγιο των Γερμανών, περίπου 6000 λέξεις και φράσεις. Η φωνητική μεταγραφή κάθε λήμματος διευκολύνει τη σωστή προφορά. Επιπλέον, θα βρείτε απλές και πρακτικές φράσεις για πολλές καταστάσεις στις επιπλέον σελίδες, όπως παραγγελία σε εστιατόριο, επίσκεψη σε γιατρό, αγορά εισιτηρίου τρένου και παρόμοια. Μεταξύ των εικόνων μπορείτε να προσθέσετε τη λέξη στη μητρική σας γλώσσα στις κενές γραμμές. Για εύκολη και γρήγορη αναζήτηση, το αλφαβητικό ευρετήριο περιέχει όλες τις λέξεις στην αγγλική (και αραβική) μετάφραση.12.99 €
11,69 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.