Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Prüfungstraining

Prüfungstraining TestDaF: Übungsbuch mit autorisiertem Modelltest und CDs

Κωδικός Προϊόντος
3073002
ISBN
978-3-06-020311-6
  • Σελίδες: 128
  • Συγγραφέας: Carola Heine, Elisabeth Lazarou
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: B2, C1
  • Δωρεάν Audio: NAI
  • Τύπος: Εξετάσεις
  • Εξέταση: TestDaF
  • Εκδότης: Cornelsen
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή
Downloads

Το βιβλίο παρέχει μια ολοκληρωμένη προετοιμασία για την εξέταση TestDaF και εξασκεί το μαθητή συστηματικά στις τέσσερις δεξιότητες διαβάζω, ακούω, γράφω και μιλάω. Επιπλέον υποδεικνύει στρατηγικές μάθησης και συμβατή με την εξέταση διαχείριση του χρόνου. Εκτός από τεστ εξάσκησης περιέχει ένα υποδειγματικό τεστ επίσημα εγκεκριμένο από το TestDaF-Institut. Δύο CD με τα ακουστικά μέρη καθώς και οι λύσεις συμπεριλαμβάνονται.Öffnen Sie die Website „Cornelsen Webcodes“. Dort geben Sie die ISBN-Nr. Ihres Cornelsen-Titels ein und Sie sehen dann die verfügbaren Materialien zum Titel, die Sie auch gleich kostenlos herunterladen können.

 

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα "Cornelsen Webcodes". Εκεί εισάγετε τον αριθμό ISBN οπουδήποτε τίτλου των εκδόσεων Cornelsen και θα δείτε ποια συμπληρωματικά υλικά είναι διαθέσιμα, και μπορείτε να τα κατεβάσετε αμέσως δωρεάν.

25.90 €
23,31 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.