Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Duden

Duden - Deutsches Universalwörterbuch

Κωδικός Προϊόντος
3100000
ISBN
978-3-411-05510-4
  • Σελίδες: 2160
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: C2, C1, B2
  • Τύπος: Γραμματική και λεξιλόγιο
  • Εκδότης: Duden
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή

Το νούμερο 1 λεξικό σημασιών παρουσιάζει τη σύγχρονη γερμανική γλώσσα σε έναν τόμο. Η 10η, αναθεωρημένη και διευρυμένη έκδοση έχει συμπληρωθεί με περίπου 1000 νέες λέξεις της εποχής μας. Το λεξικό περιλαμβάνει περισσότερες από 500.000 λέξεις, ιδιωματισμούς και παραδείγματα χρήσης. Λαμβάνονται επίσης υπόψη οι τεχνικές και ειδικές γλώσσες, οι διάλεκτοι και τα υφολογικά επίπεδα. Το έργο συμπληρώνουν περίπου 250.000 πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τις έννοιες, την ορθογραφία, την προφορά, την προέλευση, τη γραμματική και το ύφος. Η ξεκάθαρη, δίχρωμη διάταξη σας οδηγεί γρήγορα στη λέξη που αναζητάτε. Μια σύντομη γραμματική σε μορφή πινάκων για εκμάθηση και γρήγορη αναφορά, καθώς και συμπαγή στατιστικά στοιχεία για τη γλώσσα ολοκληρώνουν το βιβλίο.54.98 €
49,48 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.