Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

studio [21]

studio [21]

Μια σειρά για αρχάριους ενήλικες, με ιδιαίτερο χαρακτήρα: πολλές καινούριες ιδέες για την διδασκαλία και ένα σύνολο συνοδευτικών πολυμέσων μοναδικό στο είδος του.

Ηλικία: από 18
Χρονική απαίτηση: περίπου 90-120 διδ. ώρες ανά τόμο
Λύσεις: online
Όγκος: περίπου 300 σελ. ανά τόμο / 12 ενότητες
Λοιπά: διαθέσιμο ψηφιακό βιβλίο στο mein.cornelsen.de

Όπως θα περίμενε κανείς, βρίσκει στο "studio [21]" πάλι όλα εκείνα τα θετικά που γνώρισε και αγάπησε στον σούπερ-σταρ προκάτοχο "studio d" – πιο ολοκληρωμένα, βελτιωμένα, εκμοντερνισμένα. Ως "παιδί" της ψιφιακής εποχής και πρωτεργάτης στο χώρο, το "studio [21]“ είναι το πρώτο βιβλίο που προσέφερε μια σειρά διδακτικών νεωτερισμών που καθιστούν δυνατή την διεξαγωγή ενός μαθήματος πολύ πιο ζωντανού και αποτελεσματικού.

Το "studio [21]"  κερδίζει το ενδιαφέρον οποιουδήποτε με την πρώτη, χάρη στην ξεκάθαρη δομή του, την πολύ ομαλή πρόοδο της ύλης, την ποικιλία των προσφερόμενων διδακτικών υλικών. Ήδη στο απόλυτα εισαγωγικό κεφάλαιο, πριν την πρώτη ενότητα, καθίσταται σαφές ότι σε αυτή τη σειρά καμία γλωσσική δεξιότητα δεν αφήνεται σε δεύτερη μοίρα. Σύντομα και με έντονες εναλλαγές είναι όλα τα κομμάτια κάθε ενότητας, καθώς και οι αντίστοιχες ασκήσεις. Ιδιαίτερα συστηματική δουλειά γίνεται επάνω στο λεξιλόγιο σε όλο το μήκος του "studio [21]", καθώς αντιμετωπίζεται ως απόλυτα ισάξιο της γραμματικής. Η τριβή με την σωστή προφορά της γλώσσας ενισχύεται μέσα από πολλά αποσπάσματαήχου και εικόνας. Σημαντικό παράγοντα αποτελεί και η θεματολογία "χώρα και άνθρωποι", με ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες για τις γερμανόφωνες χώρες σε όλες τις ενότητες του "studio [21]", καθώς και μέσα από πολλά αποσπάσματα βίντεο.

Κάθε τόμος του "studio [21]" έχει το δικό του χαρακτήρα και προσφέρει σε μαθητή και καθηγητή ούτε περισσότερα, ούτε όμως και λιγότερα, από όσα θα έπρεπε να προσφέρει. 'Ετσι, ο τόμος Α1 διευκολύνει την είσοδο στον κόσμο της Γερμανικής γλώσσας μέσα από σύντομα, πολυποίκιλα περιεχόμενα. Ο τόμος Α2 καθιστά σαφές ότι το επίπεδο Α2 αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην πορεία εκμάθησης της γλώσσας και ρίχνει και τη γέφυρα προς τον τόμο Β1, ο οποίος με τη σειρά του προσανατολίζεται με το περιεχόμενό του προς την ιδιαίτερα απαιτητική εξέταση του Goethe-Institut και του ÖSD, βάζοντας παράλληλα τις βάσεις για την συνέχεια προς το επίπεδο Β2.

Βρέθηκαν 18 αποτέλεσματα

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.