Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

studio [21]

9783065208666_COVER2D_4C

studio [21] A1 - Video-DVD

Κωδικός Προϊόντος
3007003
ISBN
978-3-06-520866-6
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: A1
  • Δωρεάν Audio: NAI
  • Τύπος: Διδακτική σειρά
  • Εκδότης: Cornelsen
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή

Το βίντεο για το επίπεδο Α1 προσφέρει επεισόδια μιας "σαπουνόπερας" σε κάθε "Station", τα βίντεο τόσο για το επίπεδο Α1 όσο και για το Α2 περιέχουν σκηνές γύρω από τη χώρα και τους ανθρώπους με πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τη ζωή σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία, καθώς και συνοδευτικές ασκήσεις. Οι υπότιτλοι μπορούν να ενεργοποιηθούν κατά βούληση.25.99 €
23,39 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.