Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

studio [21]

studio [21] A1 - Das Deutschbuch: Kurs- und Übungsbuch με DVD-ROM

Κωδικός Προϊόντος
3007001
ISBN
978-3-06-520526-9
  • Σελίδες: 296
  • Συγγραφέας: Hermann Funk, Christina Kuhn, Laura Nielsen, Kerstin Rische
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: A1
  • Δωρεάν Audio: NAI
  • Τύπος: Διδακτική σειρά
  • Εκδότης: Cornelsen
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή
Downloads

Το Βιβλίο του μαθητή με ενσωματωμένο Βιβλίο ασκήσεων αποτελείται από 12 ενότητες, 4 "Σταθμούς" και ένα Τεστ-υπόδειγμα. Αυτά συνοδεύονται από μια σύνοψη της γραμματικής, τις απομαγνητοφωνήσεις των ακουστικών κειμένων και τη λίστα λεξιλογίου.

Σε κάθε ενότητα, μετά το εισαγωγικό δισέλιδο που αποτελεί την πρώτη επαφή με το θέμα του κεφαλαίου, ακολουθούν τρία δισέλιδα με εξάσκηση ικανοτήτων, γραμματική και λεξιλόγιο (κομμάτι Βιβλίου Μαθητή) συν τέσσερα δισέλιδα με ασκήσεις μαζί με αυτοαξιολόγηση (κομμάτι Βιβλίου Ασκήσεων). Κάθε "Σταθμός" περιέχει ένα δισέλιδο με επαγγελματικά προφίλ, εξάσκηση λεξιλογίου μέσα από παιχνίδια, τις ασκήσεις που αντιστοιχούν στα αποσπάσματα βίντεο και το νεανικό κομμάτι "Magazin".

 Öffnen Sie die Website „Cornelsen Webcodes“. Dort geben Sie die ISBN-Nr. Ihres Cornelsen-Titels ein und Sie sehen dann die verfügbaren Materialien zum Titel, die Sie auch gleich kostenlos herunterladen können.

 

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα "Cornelsen Webcodes". Εκεί εισάγετε τον αριθμό ISBN οπουδήποτε τίτλου των εκδόσεων Cornelsen και θα δείτε ποια συμπληρωματικά υλικά είναι διαθέσιμα, και μπορείτε να τα κατεβάσετε αμέσως δωρεάν.

38.99 €
35,09 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.