Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

studio [21]

9783065205757_COVER2D_4C

studio [21] A2: Intensivtraining mit Hörtexten

Κωδικός Προϊόντος
3007016
ISBN
978-3-06-520575-7
  • Σελίδες: 88
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: A2
  • Δωρεάν Audio: NAI
  • Τύπος: Διδακτική σειρά
  • Εκδότης: Cornelsen
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή

Το Βιβλίο επιπλέον ασκήσεων προσφέρει πρόσθετο υλικό εξάσκησης, ώστε τα όσα έχουν διδαχθεί να επαναλαμβάνονται και να κατακτώνται με σιγουριά. Αυτή η έκδοση περιέχει ένα CD με όλες τις ακουστικές ασκήσεις καθώς και ένα DVD με διαδραστικές ασκήσεις πάνω στο λεξιλόγιο, τη γραμματική, την ακουστική κατανόηση και την κατανόηση κειμένου. Η παράλληλη χρήση αποσπασμάτων βίντεο ενισχύει την ακουστική και οπτική κατανόηση.15.90 €
14,31 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.