Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Duden

Duden - Lern- und Übungsgrammatik DaF

Κωδικός Προϊόντος
3100017
ISBN
978-3-411-75012-2
  • Σελίδες: 288
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: B1, A2, A1
  • Τύπος: Γραμματική και λεξιλόγιο
  • Εκδότης: Duden
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή

Κατανοώ, εξασκώ, ελέγχω: Η γραμματική "θεωρίας και πράξης" για τα Γερμανικά ως ξένη γλώσσα περιέχει όλους τους σημαντικούς κανόνες γραμματικής και 500 πολυποίκιλες ασκήσεις γραμματικής για τα επίπεδα Α1 έως Β1. Οι δύο "εκπαιδευτές" του Duden σας συνοδεύουν με εξηγήσεις και συμβουλές σε όλο το βιβλίο. Στις διπλές σελίδες θα βρείτε τις εξηγήσεις στα αριστερά, τις αντίστοιχες ασκήσεις στα δεξιά, χωρισμένες ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας τους. Τα δισέλιδα "Extra" σας επιτρέπουν να ελέγξετε αν καταλαβαίνετε τα πάντα. Στο προσάρτημα θα βρείτε επίσης λεπτομερείς πίνακες ρημάτων, λύσεις για όλες τις ασκήσεις και μια λίστα περιέχομένων για γρήγορη αναζήτηση. Εκτός από τη χρήση στην τάξη, η γραμματική είναι ιδανική για αυτοδιδασκαλία.23.99 €
21,59 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.