Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Duden

Duden - Wortschatztrainer DaF

Κωδικός Προϊόντος
3100015
ISBN
978-3-411-75003-0
  • Σελίδες: 208
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: B1, A2, A1
  • Τύπος: Γραμματική και λεξιλόγιο
  • Εκδότης: Duden
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή

Εξάσκηση, εμβάθυνση, επανάληψη: Ο "εκπαιδευτής λεξιλογίου" προσφέρει πάνω από 300 πολυποίκιλες ασκήσεις λεξιλογίου στα επίπεδα Α1 έως Β1. Οι ασκήσεις επικεντρώνονται σε αυθεντικές επικοινωνιακές καταστάσεις και είδη κειμένων της καθημερινής ζωής και χωρίζονται σε συμπαγείς θεματικές ενότητες ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας τους. Επισημάνσεις για τυπικά δύσκολα σημεία της γλώσσας και πληροφορίες για τη χώρα και τον πολιτισμό συμπληρώνουν τις ασκήσεις. Εκτός από τη χρήση στην τάξη, το Wortschatztrainer Deutsch είναι επίσης ιδανικό για αυτοδιδασκαλία (οι λύσεις των ασκήσεων περιλαμβάνονται). Για εύκολη και γρήγορη αναζήτηση, το αλφαβητικό ευρετήριο περιέχει τις πιο σημαντικές λέξεις στην αγγλική (και αραβική) μετάφραση.17.90 €
16,11 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.