Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Duden

Duden - 02 - Das Stilwörterbuch

Κωδικός Προϊόντος
3100002
ISBN
978-3-411-04030-8
  • Σελίδες: 1104
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: C2, C1, B2
  • Τύπος: Γραμματική και λεξιλόγιο
  • Εκδότης: Duden
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή

Με αυτό το λεξικό στο χέρι, εκφράζεστε με κομψό και σαφή τρόπο. Για κάθε λέξη αναφέρονται σωστές συνδέσεις, ιδιωματικές εκφράσεις, φράσεις και τυπικά παραδείγματα που σας βοηθούν να πετυχαίνετε πάντα το στόχο σας (συνολικά περισσότερες από 100.000).

Δεν είστε πλέον βέβαιοι εάν μπορείτε να "ανατινάξετε" ένα "χρονικό πλαίσιο" ή ακόμα και τον "διαθέσιμο χώρο"; Είτε ζείτε "μέσα" είτε "σε αρμονία" με τη φύση; Ή αν κάτι μπορεί να είναι "ταυτόσημο με" ή "προς" κάτι άλλο;
Είτε γράφετε επαγγελματικά, είτε ιδιωτικά: Μόνο η γραμματικά ορθή και ουσιαστική χρήση των λέξεων καθιστά ένα κείμενο καλό και πειστικό. Αποφύγετε τις υπερβολές και τις επαναλήψεις στυλ, ανακαλύψτε τις εκφραστικές δυνατότητες της γερμανικής γλώσσας. Επίσης, για τους μεταφραστές και τους μαθητές γερμανικών, αυτός ο τόμος είναι μια πολύτιμη βοήθεια στη μάθηση τυπικών φράσεων της Γερμανικής και της Γερμανικής Ιδιωματικής.

Νέο: Οι κάτοχοι του τόμου αυτού αποκτούν το πλήρες περιεχόμενο του λεξικού για το βιβλίο και ως λογισμικό "Duden-Bibliothek Express" για εύκολη χρήση στον υπολογιστή για μόνο 1 Ευρώ (κωδικός στο βιβλίο). Πολλές λειτουργίες αναζήτησης διευκολύνουν την έρευνα και με ένα κλικ, τα λήμματα και οι περιγραφές τους μπορούν να αντιγραφούν σε εξωτερικά έγγραφα. Η ψηφιακή έκδοση του "Stilwörterbuch" μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα άλλα ψηφιακά λεξικά από τη σειρά λογισμικού "Duden-Bibliothek", επιτρέποντας ταυτόχρονη εργασία σε όλους τους εγκατεστημένους τίτλους.29.99 €
26,99 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.