Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Duden

Duden - 07 - Das Herkunftswörterbuch

Κωδικός Προϊόντος
3100007
ISBN
978-3-411-04076-6
  • Σελίδες: 960
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: C2, C1, B2
  • Τύπος: Γραμματική και λεξιλόγιο
  • Εκδότης: Duden
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή

Αυτό το λεξικό εξηγεί με εύληπτο τρόπο από πού προέρχεται μια λέξη και τι σήμαινε αρχικά. Καλύπτει επίσης σύγχρονες ξένες λέξεις και εξηγεί την προέλευση περισσότερων από 400 ιδιωματισμών. Το αλφαβητικό τμήμα έχει αναθεωρηθεί και επεκταθεί για να συμπεριλάβει νέα λήμματα όπως "relaxen", "Insider", "Spam", "Tofu" ή "Mate". Πολυάριθμα μεγάλα άρθρα για ενδιαφέροντα πολιτιστικοϊστορικούς συσχετισμούς καθώς και μια μικρή ιστορία της γλώσσας το συμπληρώνουν.32.99 €
29,69 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.