Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Duden

Duden - 04 - Die Grammatik

Κωδικός Προϊόντος
3100004
ISBN
ISBN: 978-3-411-04050-6
  • Σελίδες: 984
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: C2, C1, B2
  • Τύπος: Γραμματική και λεξιλόγιο
  • Εκδότης: Duden
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή

Το "Duden - Die Grammatik" είναι το βασικό έργο για τη γερμανική γραμματική. Περιγράφει τη δομή της γερμανικής γλώσσας περιεκτικά και τεκμηριωμένα βάσει των μονάδων πρόταση, ομάδα λέξεων και λέξη. Κάθε ενότητα εξετάζεται λεπτομερώς και σχετίζεται με οριζόντια θέματα όπως το κείμενο, το ύφος, ο προφορικός λόγος, η προσωδία, η ορθογραφία, καθώς και η παραλλαγή και η γλωσσική αλλαγή. Η γραμματική περιέχει πολυάριθμους πίνακες, ταξινομήσεις, πλαίσια πληροφοριών και παραδείγματα από συλλογές κειμένων για λεπτομερείς γραμματικές αναλύσεις.45.99 €
41,39 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.