Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Duden

Duden - 10 - Das Bedeutungswörterbuch

Κωδικός Προϊόντος
3100010
ISBN
978-3-411-04105-3
  • Σελίδες: 1168
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: C2, C1, B2
  • Τύπος: Γραμματική και λεξιλόγιο
  • Εκδότης: Duden
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή

Το ερμηνευτικό λεξικό περιέχει περίπου 20.000 λέξεις και φράσεις - και επομένως τα βασικά δομικά στοιχεία του λεξιλογίου μας. Για όλες τις λέξεις θα βρείτε αναλυτικές και εύληπτες ερμηνείες και συνώνυμα. Πληροφορίες σχετικά με τη γραμματική και την προφορά καθώς και πολλά παραδείγματα χρήσης συμπληρώνουν τις πληροφορίες. Περίπου 450 άρθρα σχετικά με δομικά λεξιλογικά στοιχεία συμβάλλουν επίσης στη βελτίωση τόσο των παθητικών όσο και των ενεργών γλωσσικών δεξιοτήτων. Το λεξικό είναι κατάλληλο για γηγενείς ομιλητές καθώς και για (προχωρημένους) ξένους μαθητές γερμανικών.32.99 €
29,69 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.