Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Duden

Duden - Grammatiktabellen Deutsch

Κωδικός Προϊόντος
3100013
ISBN
978-3-411-04225-8
  • Σελίδες: 256
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: C2, B2, A2, B1, A2, A1
  • Τύπος: Γραμματική και λεξιλόγιο
  • Εκδότης: Duden
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή

"Ich biege ab, ich bog ab, ich böge ab, ich sei abgebogen ..." - οι σωστοί ρηματικοί τύποι δε μας έρχονται πάντα εύκολα στο νου. Ο εύχρηστος και ξεκάθαρος οδηγός "Grammatiktabellen Deutsch" δείχνει όλες τις κλίσεις ρημάτων της γερμανικής γλώσσας απλά και συμπαγώς για γρήγορη αναζήτηση και εκμάθηση για μαθητές, φοιτητές, μαθητές της Γερμανικής ως ξένης γλώσσας αλλά και δασκάλους.
Ο τόμος προσφέρει πάνω από 200 αλφαβητικά κατανεμημένους πίνακεςκλίσης ρημάτων, ομαλών κι ανώμαλων, καθώς και υποδειγματικούς πίνακες για την κλίση των ουσιαστικών, επιθέτων, αντωνυμιών και άρθρων. Συνοπτικές και σαφείς απεικονίσεις με τις πιο σημαντικές πληροφορίες γραμματικής αποτελούν την εισαγωγή σε κάθε κεφάλαιο. Η πλήρης λίστα ευρετηρίου σάς επιτρέπει να βρείτε το σωστό πίνακα χωρίς κόπο.18.99 €
17,09 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.