Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Duden

Duden - Standardwörterbuch DaF

Κωδικός Προϊόντος
3100014
ISBN
978-3-411-71730-9
  • Σελίδες: 1216
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: C2, B2, B2
  • Τύπος: Γραμματική και λεξιλόγιο
  • Εκδότης: Duden
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή

Το "πρότυπο λεξικό για τα Γερμανικά ως ξένη γλώσσα", με περίπου 20.000 λήμματα, απευθύνεται ειδικά σε μαθητές Γερμανικών στα επίπεδα Β1 έως C1. Παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη γραμματική και την προφορά, λεπτομερείς και εύληπτες ερμηνείες και παραδείγματα χρήσης, αντώνυμα, συνώνυμα και σύνθετες λέξεις.
Με πολλές νέες λέξεις, περίπου 75 πίνακες για λέξεις που μπερδεύουμε εύκολα και 450 άρθρα σχετικά με λεξιλογικά δομικά στοιχεία, το λεξικό αυτό αποτελεί το τέλειο βιβλίο αναφοράς. Ως επιπλέον συνημμένο θα βρείτε πίνακες, γλωσσικά μέσα καθώς και δομικά στοιχεία κειμένου και δείγματα επιστολών για πολλές πρακτικές χρήσεις στην αλληλογραφία.25.99 €
23,39 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.