Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Duden

Duden - 05 - Das Fremdwörterbuch

Κωδικός Προϊόντος
3100005
ISBN
978-3-411-04062-9
  • Σελίδες: 1192
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: C2, C1, B2
  • Τύπος: Γραμματική και λεξιλόγιο
  • Εκδότης: Duden
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή
  • Με πάνω από 400.000 λεπτομέρειες σχετικά με τη σημασία, την προφορά, τη γραμματική, τα επίπεδα ύφους και την προέλευση των ξένων λέξεων.
  • Περίπου 800 νέες λέξεις-κλειδιά, ιδίως από τους τομείς των υπολογιστών/πληροφορικής, της οικονομίας, του αθλητισμού, της ιατρικής και των φυσικών επιστημών.
  • Πλήρως αναθεωρημένη, αναθεωρημένη, ενημερωμένη και διευρυμένη έκδοση

Binge-watching, niqab, pescetarian - γνωρίζετε αυτές τις ξένες λέξεις;
Το "Duden-Fremdwörterbuch" (Λεξικό ξένων λέξεων) περιλαμβάνει περίπου 60.000 λέξεις, που καλύπτουν τόσο το σημερινό όσο και το παραδοσιακό ξένο λεξιλόγιο της γερμανικής γλώσσας. Στην τρέχουσα 12η έκδοση έχουν προστεθεί περίπου 800 νέες λέξεις-κλειδιά. Προέρχονται κυρίως από τους τομείς των υπολογιστών/πληροφορικής, της ιατρικής, των φυσικών επιστημών, της οικονομίας και του αθλητισμού. Όλες οι λέξεις παρέχονται με πληροφορίες σχετικά με την προφορά, τη γραμματική, την προέλευση και τη σημασία, καθώς και με τα υφολογικά επίπεδα. Επιπλέον, ο τόμος περιέχει άρθρα αναφοράς για ορθογραφικές αμφιβολίες και στοιχεία σχηματισμού λέξεων. Νέο: περίπου 70 άρθρα σε πλαίσια σχετικά με τις ξένες λέξεις που μπερδεύονται εύκολα, όπως νομικός και νόμιμος, και τη χρήση τους.32.99 €
29,69 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.